Експерт розповів про наступний транш МВФ для України

Експерт розповів про наступний транш МВФ для України

Олег Устенко, виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера, проаналізував питання закінчення переговорів з представниками МВФ

22 жовтня в приміщенні інформаційного агентства «Главком» проходить прес-конференція на тему: «Співпраця з МВФ. План «B»?».

Запрошені гості: Олег Устенко, виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера, який проаналізує питання закінчення переговорів з представниками МВФ, яке майбутнє наступного траншу, який стан фінансової стабільності без кредиту, чи є шанси вийти на зовнішній ринок запозичень.

Дивіться трансляцію прес-конференції:

Раніше повідомлялося, що уповноважений персонал Міжнародного валютного фонду і Україна досягли угоди про нову 14-місячну програму підтримки економічної політики stand-by (SBA), яка замінить програму розширеного фінансування (EFF), яка була затверджена в березні 2015 року і завершується в березні 2019 року.

Виконувач обов’язків міністра фінансів України Оксана Маркарова повідомила, що рада Міжнародного валютного фонду офіційно затвердить нову кредитну програму для України до кінця 2018 року за умови, якщо Україна виконає всі взяті на себе зобов’язання, зокрема ухвалить збалансований бюджет на 2019 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: