Forbes: онук Кучми розчищає будинки Х’юстона після урагану Харві

Forbes: онук Кучми розчищає будинки Х’юстона після урагану Харві

Онук Кучми очолює команду компанії Interpipe, яка допомагає розчищати будинки в Х’юстоні

Фото: Forbes

Роман Пінчук запевняє, що «дуже хотів допомогти» Х’юстону

Онук екс-президента України Леоніда Кучми Роман Пінчук очолює команду компанії Interpipe, яка допомагає розчищати будинки в американському Х’юстоні, що постраждав від повені після урагану Харві.

Компанія Interpipe - виробник сталевих труб для буріння нафтових родовищ.

Про це йдеться у матеріалі Forbes.

«Це дуже приємне почуття – бути в змозі давати. Я хотів допомогти. Як компанія і як сім'я», - поділився з Forbes 26-річний Роман Пінчук.

Зазначається, що контрольним пакетом акцій Interpipe володіє Віктор Пінчук, чиї статки, за оцінками, становлять 1,1 мільярда доларів

«Роман працює пліч-о-пліч зі своїми колегами, зокрема Деніелом Велком, президентом північноамериканського відділення Interpipe. Незважаючи на те, що компанія продовжує діяльність у Х’юстоні вже 15 років, Interpipe залишається малим гравцем у сфері нафтопроводів, оскільки в Техасі нафтові послуги залишаються переважно в руках мережі Good Ol 'Boy, (близьке коло впливових гравців, які контролюють доступ на ринок - ред)», інформує видання.

«Ми розуміємо, що ми аутсайдери. Нам доводиться надриватися, щоб догодити нашим клієнтам», – поділився із журналістом Велк, який напередодні супроводжував Пінчука, щоб він отримав щеплення від правця після того, як забив собі цвях.

За інформацією Forbes, представники компанії Пінчука побували в 20 домах протягом 10 днів, «і скоро їх замінить нова група людей, які приїдуть з України». Українців організовує благодійна релігійна група Samaritan’s Purse, додає ЗМІ.

Волонтери Interpipe зобов’язалися принаймні протягом місяця допомагати ремонтувати дахи, розчищати уламки, в тому числі гіпсокартон, підлоги та прилади, і проводити невеличкі ремонтні роботи в затоплених будинках у Х’юстоні та навколишній території, йдеться в статті.

До слова, п’ять колишніх президентів США зібрали 31 млн доларів для постраждалих від ураганів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: