Франківські газовики та волонтери виготовляють протитанкові «їжаки» (фото)

Франківські газовики та волонтери виготовляють протитанкові «їжаки» (фото)
З імпровізованого конвеєра сходять також буржуйки зі стальної профільної туби та ящики для реманенту
фото: АТ «Івано-Франківськгаз» /Facebook

Місцеві волонтери також долучаються до такої діяльності

Працівники «Івано-Франківськгазу» долучаються до зміцнення обороноздатності країни. Про це повідомили на сторінці Івано-Франківськгазу у Facebook.

Пів сотні газовиків активно застосовують свої вміння та навички для виготовлення пластин для бронежилетів, а також іншого приладдя для забезпечення наших ЗСУ.

Протягом тижня зварники та слюсарі компанії виготовляють протитанкові «їжаки». З імпровізованого конвеєра сходять також буржуйки зі стальної профільної туби та ящики для реманенту.

Варто сказати й про те, що волонтери також долучаються до такої діяльності. Метал для роботи отримують від містян та місцевих підприємств.

Нагадаємо, Україна просить Міжнародний комітет Червоного Хреста терміново сприяти у створенні гуманітарних коридорів, про що Україна і Росія домовились під час другого раунду переговорів у Білорусі.

Додамо, що лише за 2 березня в Україну було ввезено 1 764 тонн гуманітарного вантажу з Польщі, Словаччини, Угорщини та Румунії.

Раніше йшлося про те, що низка країн Європейського Союзу спростила проїзд для перевізників гуманітарної допомоги в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: