ФСБ взялася за «міністра оборони ДНР», який розікрав російську «гуманітарку»

ФСБ взялася за «міністра оборони ДНР», який розікрав російську «гуманітарку»
«Міністра оборони ДНР» Володимир Кононов

На Кононова покладено відповідальність за махінації з фінансуванням місцевих бойовиків і російських найманців з РФ

У Донецьку працює комісія з Москви, до складу якої входять співробітники ФСБ РФ. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Їхнє(співробітників ФСБ. – Ред.) завдання - перевірка діяльності «міністра оборони ДНР» В.Кононова, який підозрюється в розкраданні «гуманітарної допомоги», яка надходила з Росії», - йдеться в повідомленні.

Раніше російські «радники» в штабі «армії ДНР» в доповідях на ім'я керівництва Центру територіальних військ ЮВО ВС РФ покладали на Кононова відповідальність за махінації з фінансуванням місцевих бойовиків і російських найманців з РФ. «Зокрема, мова йшла про хронічні невиплати в 2016-початку 2017 рр. «бойових виплат» в цілому ряді частин і підрозділів даного «армійського корпусу», - повідомляє «ІС».

Як повідомляв «Главком», президент України Петро Порошенко під час робочого візиту до США заявив, що на території України перебувають понад 40 тисяч російських бойовиків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: