ФСБ затримала українця на виїзді з окупованого Криму

ФСБ затримала українця на виїзді з окупованого Криму

Відносно громадянина України порушено кримінальну справу – «Замах на незаконне перетинання державного кордону РФ»

Російські прикордонники на адмінкордоні з окупованим Кримом затримали українця, який, за даними ФСБ РФ, намагався перетнути кордон в обхід пунктів пропуску. Про це повідомило прикордонне управління ФСБ РФ в окупованому Криму.

Повідомляється, що напередодні 28-річний українець прибув в пункт пропуску «Джанкой», слідуючи на материкову Україну, пише РИА Новости. «При перевірці документів він пред'явив довідку про втрату паспорта, яка не може бути використана в якості підстави для пропуску через держкордон. Чоловік пояснив, що місяць тому прибув до Криму для відвідування знайомої з Ялти, під час перебування у якій втратив свій паспорт», - інформують ФСБшники.

Вони рекомендували чоловікові звернутися до найближчого представництва України для оформлення свідоцтва для повернення на батьківщину.

Але, за даними ФСБ, чоловік нібито прийняв рішення, рухаючись в сторону затоки Сиваш, спробувати перетнути кордон в обхід пунктів пропуску, і непомітно від російських прикордонників проникнути на територію України, у результаті чого його було затримано.

Відносно громадянина України порушено кримінальну справу – «Замах на незаконне перетинання державного кордону РФ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: