Гаврилюк: Мої кривдники зараз воюють проти України

Гаврилюк: Мої кривдники зараз воюють проти України
Знущання беркутівців над Гаврилюком на Майдані

Єдиних, кого покарали, – це двох конвойних

Кривдників народного депутата Михайла Гаврилюка, над яким під час Євромайдану знущалися беркутівці, досі не покарали. Про це в ефірі телеканалу ZIK розповів сам нардеп.

«А що я можу зробити? Я же не слідча комісія, я – не прокуратура, я – не міліція», – сказав Гаврилюк.

Хоч він жодної заяви до поліції не писав, знає, що матеріалів у цій справі у правоохоронців достатньо. І доки вони її розслідують, екс-беркутівці продовжують працювати.

«Ті, хто цим займався, зараз далі зі зброєю воюють проти нас. Одні зараз у Криму…» – розповів Гаврилюк.

Єдиних, кого покарали, – це двох конвойних, згадує Гаврилюк. «Цих двох конвойних, які мене проводили через стрій, де мали забезпечити, щоб я дійшов непошкоджений… Вони цього не зробили. Ось цих простеньких, які не віддавали ні накази, нічого, їх притягнули до відповідальності. Але коли до мене прийшли їхні мами, коли прийшли їхні жінки вагітні з дітьми і почали просити, щоб я їх пробачив, на цей даний момент я їх пробачив. Суд дав їм умовно», – розповів він.

Як відомо, у січні 2014 року на Грушевського у Києві беркутівці й інші правоохоронці роздягли на морозі козака Гаврилюка, який виступав проти влади Януковича на Майдані. Знущання над ним знімали на відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: