Гриценко: З Матіосом немає сенсу спілкуватись, бо Матіос - це Порошенко

Гриценко: З Матіосом немає сенсу спілкуватись, бо Матіос - це Порошенко
Анатолій Гриценко

Екс-міністр стверджує, що проти нього не порушено жодної кримінальної справи

Екс-міністр оборони, колишній народний депутат Анатолій Гриценко стверджує, що звинувачення, які лунали на його адресу від військового прокурора Анатолія Матіоса, є неправдивими, а їхній «замовник» - Адміністрація президента. Про це Гриценко сказав в інтерв’ю виданню «Гордон».

«Матіос, луценки, які через прес-службу поширюють всю цю брехню, виходять порохоботи, різні винники і так далі. Це все за темниками, які пишуться в Адміністрації. Вони працюють абсолютно тупо, але по-геббельсівськи. Вони дивляться: хто такий Гриценко? Вони проаналізували через фокус-групи, через опитування, чому у Гриценка - вибачте, що я про себе так відсторонено кажу, - не дивлячись на те, що він не в парламенті, немає доступу до парламентської трибуни, немає владних повноважень, щоб вирішувати і допомагати людям вирішувати їх проблеми, -  найвищий рівень довіри», - зазначив він.

Гриценко також додав, що проти нього не порушено жодної кримінальної справи. «Вони кажуть: «знищив армію», «кінчив», «розпродав», «корупціонер», «зрадник». Причому Матіос прекрасно знає: жодного кримінального провадження, де б мене викликали на допит, не було, немає і бути не може в принципі. Тому що міністр оборони не приймає рішення про продаж зброї. Якщо хто і приймає, то це - міністр економіки, яким був сам Петро Олексійович Порошенко, навіть за часів Януковича», - сказав екс-міністр.

На уточнююче запитання журналіста про те, чи була у Гриценка розмова з Матіосом, він відповів: «Абсолютно немає сенсу говорити. Тому що це - Порошенко. А з Порошенком я говорив».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: