Громадянка Швейцарії була викрадена в Судані

Громадянка Швейцарії була викрадена в Судані
Жінка була викрадена в провінції Дарфур

Представники МЗС Швейцарії займаються пошуками жінки при співпраці з місцевою владою

Громадянка Швейцарії, яка надавала допомогу жителям Судану в рамках діяльності гуманітарної неурядової організації, була викрадена в провінції Дарфур.

Про це повідомляє AFP.

Швейцарське міністерство закордонних справ заявило виданню, що йому відомо про викрадення і представники відомства займаються пошуками жінки при співпраці з місцевою владою.

«Наші представники перебувають в контакті з місцевою владою», - заявили у відомстві.

Sudan Tribune повідомляє, що Маргарет Шенкел була викрадена зі столиці регіону Ель-Фашер: невідомий чоловік увірвався до будинку швейцарки з автоматичною зброєю, викрав її і зник у невідомому напрямку.

Джерело зазначило, що викрадач силою посадив жінку в білий автомобіль Land Cruiser, який зазвичай використовується для викрадення людей.

За інформацією видання, Маргарет Шенкел була волонтером протягом понад 20 років, зокрема вона очолювала центр для голодуючих дітей. Крім того, вона заснувала кілька гуманітарних центрів у Судані і працювала на сході, півночі і заході країни

Нагадаємо, Павла Гриба викрали на території Білорусі 24 серпня. Довгий час не було зрозуміло, де дівся хлопець. Згодом стало відомо, що ФСБ РФ перевезла його до Краснодарського СІЗО. 19-річного хлопця звинувачують у тероризмі. 

Влада Білорусі заборонила в'їзд в свою країну українському письменнику Сергію Жадану. Він був затриманий в Мінську, після чого провів ніч у міліцейській камері

Читайте також інтерв’ю «Главкому» посла України в Білорусі Ігоря Кизими  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: