Гройсман доручив негайно відновити відшкодування ПДВ

Гройсман доручив негайно відновити відшкодування ПДВ
taxgroup.com.ua

Прем'єр доручив відновити відшкодування ПДВ

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Державній фіскальній службі негайно передати Держказначейству реєстр на відшкодування податку на додану вартість і відновити відшкодування цього податку, перерване в червні цього року, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Негайно необхідно передати реєстр до казначейства і поставити крапку», - сказав він сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.

Міністр фінансів Олександр Данилюк зазначив, що не знає, чому Державна фіскальна служба прийняла рішення не подавати реєстру. «Це пряме порушення закону», - наголосив міністр.

Як повідомлялося, обсяг відшкодування ПДВ у червні 2016 року рухнув до 0,11 млрд грн із 6,68 млрд грн у травні, 7,13 млрд грн - у квітні, 6,3 млрд грн - у березні та 8,1 млрд - у лютому.

Раніше повідомлялося про плани Державної фіскальної служби України в 2016 році погасити всі заборгованості з відшкодування ПДВ та відшкодовувати всі заявлені компаніями суми за цим податком. Загалом за цей рік планується відшкодувати близько 100 млрд грн. У 2015 році відшкодовано 68,4 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: