Холодницький допускає «війну» між правоохоронними відомствами

Холодницький допускає «війну» між правоохоронними відомствами
Назар Холодницький

За словами глави САП, у США незадоволені конфліктами у правоохоронних органах України

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодницький не виключає «війни» між правоохоронними відомствами: САП і НАБУ з одного боку і Генпрокуратурою з іншого.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «1+1» увечері 10 грудня 2017 року.

При цьому Холодницький не виключає, що у разі відсутності результату щодо подолання конфлікту між НАБУ і САП із одного боку і Генпрокуратурою з іншого може спалахнути справжня війна.

«На кожній війні є жертви. Я не хочу говорити про жертви. Жертвою буде, врешті, вся країна, тому що замість того, щоб боротися з корупцією реально, ми боремося між собою», – сказав він.

За словами Холодницького, він готовий через об’єктивне слідство і суд розставити в конфлікті «всі крапки над «і».

«Вони (правоохоронні структури) повинні бути готові до цих кроків. Бо інакше країна буде страждати. Інакше корупціонери будуть сміятися, їсти попкорн і цим всім насолоджуватися», – заявив керівник САП.

Нагадаємо, Євросоюз звинуватив Генпрокуратуру у перешкоджанні НАБУ.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України викликала агентів Національного антикорупційного бюро на допит.

Нагадаємо, в неділю генпрокурор Юрій Луценко заявив, що «весь апарат агентів НАБУ є поза законом», а під час роботи вони використовують незаконні методи провокації та контрабандну техніку. 

Також генпрокурор звинуватив директора НАБУ Артема Ситника в незаконній діяльності ФБР на території України.

Раніше повідомлялося, що співробітники Генеральної прокуратури України, які провели обшук в агента НАБУ Катерини у «справі Пімахової», знайшли у жінки три будинки в Конча-Заспі, два автомобілі Porsche, один Lexus та один Maserati.

Після цього керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник спростував інформацію про начебто наявність дорогої нерухомості та автомобілів в «агента Катерини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: