Хресний хід московської церкви: Київський патріархат закликає не піддаватись на провокації

Хресний хід московської церкви: Київський патріархат закликає не піддаватись на провокації
patrioty.org.ua

Архієпископ Євстратій (Зоря) наголосив на необхідності сприяння тому, аби захід Московського патріархату завершився мирно

Речник Київської патріархії УПЦ КП архієпископ Євстратій (Зоря) не виключає провокацій під час «хресного ходу» УПЦ Московського патріархату, - передає УНІАН.

«Ми закликаємо усіх тих, хто вважає, що цей хід є чимось недобрим, у жодному випадку не застосовувати жодного насильства. І не піддаватися на жодні провокації. Бо ми не виключаємо того, що одним із варіантів розвитку подій навколо цього ходу її куратори з Росії мають якісь провокації», - сказав архієпископ і додав, що «вони у цьому є майстрами – робити якісь гіркі погані речі».

Він наголосив на необхідності сприяння тому, аби захід Московського патріархату завершився мирно. «Сподіваємося, що правоохоронні органи виявляють і будуть виявляти достатню пильність і увагу для того, щоб попередити будь-які спроби провокацій», - зауважив речник.

Як повідомлялося, на початку липня у Тернопільській та Донецькій областях стартував хресний хід за мир, організований УПЦ МП. Учасники ходу наприкінці липня планують прибути до Києва. Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав правоохоронні органи не допустити провокацій у Києві з боку деяких учасників «хресного ходу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: