Італія висилає посла Північної Кореї

Італія висилає посла Північної Кореї

Італія припинила процедуру акредитації посла КНДР

Глава МЗС Італії Анджеліно Альфано заявив, що влада країни прийняла рішення вислати посла КНДР.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті La Repubblica.

«Ми прийняли серйозне рішення - припинити процедуру акредитації посла КНДР. Він повинен буде залишити Італію», - сказав Альфано.

Він також назвав «підбадьорюючими» слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона про те, що Сполучені штати шукають можливості для переговорів з Північною Кореєю.

Нагадаємо, Китайський сейсмологічний центр зафіксував землетрус магнітудою 3,4 на території Північної Кореї, Спочатку повідомлялося, що землетрус міг бути викликаний потужним вибухом через чергове випробування ядерної бомби в КНДР.

До слова, у своєму виступі на Генасамблеї ООН президент США Дональд Трамп заявив, що світова спільнота має «відкинути загрози суверенітету, які спостерігаються від України до Південнокитайського моря».

Також Трамп заявив про загрозу, яка йде від «маргінальних держав», надавши вкрай різкі оцінки Ірану та Північній Кореї. За його словами, якщо Пхеньян не згорне ядерні випробування, «США не матимуть іншого вибору, окрім як цілковито знищити Північну Корею».

Трамп підписав розпорядження, яке дозволить Сполученим Штатам розширювати санкції відносно Північної Кореї. Нові санкції торкнуться текстильної промисловості, рибальства, інформаційних технологій та обробної промисловості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: