Із Гібралтару до Хорватії прибув круїзний лайнер з українцями на борту

Із Гібралтару до Хорватії прибув круїзний лайнер з українцями на борту
Члени екіпажу Carnival Magic будуть відправлені до своїх країн

Більша частина екіпажу круїзного лайнера - українці

Круїзний лайнер Carnival Magic сьогодні прибув до хорватського порту Дубровник із 756 членами екіпажу, більшість із них з України та Румунії.

Про це повідомляє HRT News.

До прибуття до Дубровника корабель знаходився в Гібралтарі. Екіпажу не доведеться проводити 14 днів у карантині, оскільки вони не контактували із зараженими людьми, і останні два місяці перебувають у своєрідному карантині на судні.

Не всі члени екіпажу Carnival Magica будуть висаджені одночасно. Міністерство внутрішніх справ Хорватії буде здійснювати перевірку документів та вимірюватиме температуру прибулим.

Серед членів екіпажу також є громадяни Хорватії, Сербії, Чорногорії, Північної Македонії, Словаччини, Боснії і Герцеговини, Албанії, Косово.

«Коронавірус спричинив багато проблем, і одна з них зачепила моряків, які часто потрапляють у пастку на кораблях і не можуть повернутися додому. Члени екіпажу Carnival Magic будуть відправлені до своїх країн», - повідомляють хорватські ЗМІ.

Вони також наголосили, що більшість країн вже підготували транспорт для перевезення людей.

Раніше в Україну з Німеччини повернулися 170 моряків, які застрягли на крізному лайнері

До слова, Сейшели не прийматимуть круїзні лайнери до 2022 року«Сейшельські острови вжили рішучих заходів, забороняючи всі туристичні поїздки на круїзних суднах до кінця 2021 року в межах заходів для запобігання поширенню Covid-19», - йдеться у повідомленні.

Крім того, відома турагенція скоротить кілька тисяч людей через «коронавірусну» кризу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: