Ізраїль перехопив ракету, випущену з сектора Газа

Ізраїль перехопив ракету, випущену з сектора Газа
фото: Ansar.Ru

За словами військових, внаслідок інциденту ніхто не постражда

В Ізраїлі система ППО пізно ввечері в понеділок перехопила випущену з сектора Газа ракету. Про це повідомила прес-служба армії оборони Ізраїлю.

«Деякий час тому сирени повітряної тривоги спрацювали в регіональному раді Хоф-Ашкелон (район поблизу сектора Газа в південній частині Ізраїлю — ред.), система ППО «Залізний купол» перехопила запущену по Ізраїлю ракету», — йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що, за словами військових, внаслідок інциденту ніхто не постраждав

Як повідомлялося, о 7:45 ранку понеділка за місцевим часом біля автовокзалу на розі 42 вулиці та Восьмої авеню в Манхеттені (в центрі Нью-Йорка) стався вибух. За інформацією, спрацював саморобний трубчастий вибуховий пристрій.

Внаслідок цього постраждали 4 людей, підозрюваного затримано. Правоохоронці одразу евакуювали людей у метро на лініях A, C та E. Вхід до метрополітену на Восьмій авеню, а також на автостанції були закриті тривалий час.

Терорист Акайед Юллах, який влаштував вибух на Манхеттені в Нью-Йорку, назвав свою атаку помстою Ізраїлю за події в секторі Газа.

27-річний виходець із Бангладеш, який зараз перебуває в лікарні під наглядом поліції, розповів, нібито він таким чином спробував помститися за дії Ізраїлю в Газі після визнання президентом США Дональдом Трампом Єрусалиму в якості столиці єврейської держави.

Він уточнив, що на вчинок його надихнули ідеї «Ісламської держави» проте слідчі не знайшли зв’язків бруклінського таксиста і терористів. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: