Кива розповів, у кого готовий стріляти під час приїзду Саакашвілі

Кива розповів, у кого готовий стріляти під час приїзду Саакашвілі

Киви, він готовий відповідати за свої дії і кожне сказане слово і буде вбивати ворогів зі всією своєю пролетарською ненавистю

Екс-радник міністра внутрішніх справ України Ілля Кива заявив, що готовий стріляти у політиків, які приїдуть на зустріч із Саакашвілі і будуть проривати кордон.

Про це Кива заявив на телеканалі ZIK.

«Якщо ці люди будуть причетні до порушення державного кордону, в мене не буде іншого вибору як його захищати. Моя зброя вистрелить, але у ворогів моєї держави. Корчинський домовився з цими політиками (які мають зустрічати Саакашвілі – ред.), щоб вони не зраджували країну і не були причетними до повалення державного кордону. Зустрічати це одна справа, а бути причетним інша», – переконаний Кива.

За словами Киви, він готовий відповідати за свої дії і кожне сказане слово і буде вбивати ворогів зі всією своєю пролетарською ненавистю.

«Я готовий відповідати за свої дії і кожне сказане слово. Я готовий віддати життя за свою Батьківщину. Готовий відсидіти тюремний термін. Мене не лякає смерть, якщо це буде зроблено заради моєї держави. Мої дії направлені на захист держави. Мені все одно, які люди, з яким статусом будуть причетні до повалення державності я як громадянин вважаю своїм обов’язком стати на захист і вбивати ворога. І це я буду робити зі всією своєю пролетарською ненавистю», – зазначив Кива.

На переконання політика, наразі невідомі справжні наміри Саакашвілі, тому він поїде захищати кордон.

«Я вже був на сході, коли не було державних органів. Звідки я знаю, які в Саакашвілі наміри, який закликає до перетину, чи прориву, чи до порушення кордону, кого він приведе і з якими намірами. Тому 10 вересня я поїду захищати кордон», – підсумував політик. 

Як відомо, екс-президент Грузії отримав українське громадянство згідно з указом президента України наприкінці травня 2015 року. Саакашвілі очолював Одеську обласну державну адміністрацію з 30 травня 2015 року по 9 листопада 2016 року, після чого оголосив про відставку.

26 липня президент Петро Порошенко припинив йому українське громадянство. За даними Адміністрації президента, причина такого рішення - надання Саакашвілі недостовірної інформації під час оформлення заяви на громадянство (у Грузії на Саакашвілі порушено чотири кримінальні справи, у тому числі про розтрату бюджетних коштів та перевищення службових повноважень).

Захист екс-губернатора заявив, що подасть до суду позов з приводу позбавлення громадянства.

21 серпня Саакашвілі заявив про намір 10 вересня повернутися в Україну з Польщі через пункт пропуску «Краковець».

Головна прокуратура Грузії направила до правоохоронних органів України запит про екстрадицію колишнього президента Міхайла Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: