Консерватори-євроскептики погрожують Мей вотумом недовіри

Консерватори-євроскептики погрожують Мей вотумом недовіри

У вівторок відбудеться важливе засідання британського кабінету міністрів

Прихильники радикального розриву Великої Британії із ЄС вимагають від очільниці уряду Терези Мей відмовитися від «плану Чекерс» щодо цього питання. В іншого випадку вони погрожують голосуванням щодо вотуму недовіри протягом декількох наступних тижнів. Про це заявило джерело із Європейської Дослідницької Групи, яка об’єднує євроскептиків в рамках Консервативної партії.

За словами відповідного джерела, несприйняття «плану Чекерс» прихильниками радикального розриву із ЄС сягнуло на сьогодні крайньої точки. Про це повідомляє Reuters із посиланням на Daily Telegraph.

Зі свого боку міністр житлового господарства Великої Британії Джеймс Брокеншир закликав сьогодні колег об’єднатися навколо стратегії Терези Мей щодо виходу із ЄС. В вівторок, 16 жовтня, має пройти важливе засідання британського кабінету міністрів, де очільниця уряду спробує переконати членів свого кабінету підтримати її пропозиції в рамках переговорів із ЄС щодо вирішення питання режиму кордону між Республікою Ірландія і Північною Ірландією.

Раніше повідомлялося, що очільниця уряду Великої Британії планує протягом двох наступних днів переконати членів свого кабінету і представників ЄС в правильності обраної стратегії щодо питань Brexit. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: