Кримським прокурорам не сподобалося, що біля АЗС не продають алкоголь

Кримським прокурорам не сподобалося, що біля АЗС не продають алкоголь

Прокуратура Керчі опротестувала обмеження на продаж алкоголю біля автозаправних станцій міста

Підконтрольна Кремлю прокуратура окупованої Керчі опротестувала обмеження на продаж алкогольної продукції біля автозаправних станцій міста. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Після перевірки встановлено, що адміністрація міста віднесла автозаправні станції до переліку організацій та об'єктів, на яких не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції.

«Разом із тим, законодавством не встановлено заборони на роздрібний продаж алкогольної продукції на територіях, прилеглих до АЗС. У зв'язку з виявленими порушенням прокуратура опротестувала постанову адміністрації «Про визначення меж, прилеглих до територій деяких організацій, на яких не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції, на території муніципального утворення міський округ Керч» у цій частині», – йдеться у повідомленні російської прокуратури Керчі.

У відомстві зазначили, що в документ внесено зміни про виключення п'яти прилеглих територій автозаправних станцій із переліку об'єктів, на яких не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції.

У лютому 2016 року підконтрольна Кремлю влада Сімферополя визначила перелік об'єктів, де не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: