Лещенко підтримав Тимошенко?

Лещенко підтримав Тимошенко?
Сергій Лещенко

На думку Лещенка, організатори нинішніх протестів не пов'язані з Кремлем

Народний депутат Сергій Лещенко в інтерв'ю телеканалу 112 Україна спростував зв'язок протестних акцій, що відбуваються в столиці, і їхніх організаторів з помічником президента РФ Владиславом Сурковим і так званим планом «Шатун».

На думку Лещенка, всі звинувачення, що нині лунають здебільшого на адресу Тимошенко, вигадані технологами, які хочуть запобігти протестній активності.
«План «Шатун» – це вигадка піар-технологів, а зазвичай усе, що робиться – це просто спроба через такі ось канали дискредитації звести нанівець акції, які готували опозиційні сили... Але я не думаю, що на це багато хто ведеться в Україні, тому що для багатьох очевидно, що нинішня влада, вона в своїх спробах збагатитися на корупції переходить навіть межу лояльності своїх прихильників, яка була до останнього часу досить високою», – заявив Лещенко.


Раніше Лещенко активно критикував дії Тимошенко і її зв'язок з низкою олігархів і представників режиму Януковича. Зміна позиції на підтримку Тимошенко джерела у фракції БПП пояснили популізмом і необхідністю зростання популярності створеної Лещенком політсили «ДемАльянс». У фракції переконані, що депутат активно критикує чинну владу і підтримує протестну активність у річницю подій на Майдані, проти підвищення тарифів. На відміну від позиції фракції БПП, частиною якої він є, Лещенко не готовий брати участь у поясненні суспільству необхідності прийняти підвищення тарифів і почати економити енергоресурси.
Нагадаємо, Тимошенко закликала громадян України на Майдан-3 проти чинної влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: