Левенят із кримського зоопарку хочуть назвати на честь президентів РФ та США

Левенят із кримського зоопарку хочуть назвати на честь президентів РФ та США
Левенят планують назвати Володимиром та Дональдом

«Сьогодні потрібно по можливості рятувати обличчя Криму», - сказав власник кримського сафарі-парку «Тайган» Олег Зубков

Власник кримського сафарі-парку «Тайган» Олег Зубков має намір назвати двох новонароджених левенят Володимиром і Дональдом, на честь президентів Росії Володимира Путіна та США Дональда Трампа «в ім'я налагодження російсько-американських відносин».

Про це він написав 13 травня у своєму блозі.

«Сьогодні потрібно по можливості рятувати обличчя Криму і допомагати президенту Володимиру Путіну налагоджувати російсько-американські відносини. Що може зробити маленька людина, директор зоологічного парку? Напевно, небагато. Наприклад, висловити підтримку президенту Росії Володимиру Путіну в питанні використання всіх дипломатичних відносин для налагодження і зміцнення взаємин зі США і, перш за все, з президентом цієї країни Дональдом Трампом», – зазначив Зубков.

Назвати так левенят Зубков вирішив після того, як у Сімферополі співробітники російської Держтелерадіокомпанії «Крым» розрізали і з'їли торт у вигляді голови президента США Дональда Трампа на банкеті на честь 60-річчя заснування компанії.

«В усякому разі президенти двох країн і адміністрації США та Росії точно знатимуть, що в російському Криму (анексованому Росією Криму – ред.) живуть і працюють не тільки дебіли, які роблять торти з голів президентів, привселюдно їх зжирають, виставляють себе на загальний показ і після цього продовжують керувати головним державним інформаційним ресурсом», – додав Зубков.

Він має намір представити і публічно назвати левенят на прес-конференції 18 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: