Літак ще однієї авіакомпанії не може вилетіти з «Жулян»

Літак ще однієї авіакомпанії не може вилетіти з «Жулян»
З аеропорту «Київ» не може вилетіти літак до Львова
Фото: Facebook Романа Безсертного

Рейс до Львова затримується щонайменше на 5 годин

Літак авіакомпанія «Мотор Січ» не зміг вилетіти 4 липня о 10:00 з аеропорту «Київ» (Жуляни) до Львова. Рейс перенесли на 14:00. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політик Роман Безсмертний. На його думку, о 14:00 рейс також навряд чи виконуватиметься, оскільки з аеропорту розійшлися усі пасажири, які чекали на літак. На стійках реєстрації також не надають інформацію про зміну рейсу, оскільки там просто нікого немає.

Станом на 13:45 на онлайн табло аеропорту «Київ» рейс авіакомпанії «Мотор Січ» до Львова перенесений на 15:00.

.jpg_52Рейс авіакомпанії «Мотор Січ» з Києва до Львова значно затримується

«Авіаперевезення в Україні не для пасажирів, а для авіакомпаній. Повний бардак, безвідповідальність і нехтування правами людей», - написав Роман Безсменртний. Він обвинувачує авіаперевізника у порушенні прав пасажирів і посилається на законодавство.

«В Україні правила повітряних перевезень пасажирів та багажу регулюється наказом Міністерства інфраструктури від 30.11.12 №735 та Повітряним кодексом. Як сказано там, перевізник може затримувати або відміняти рейс як з комерційних, так і з причин, які не залежать від нього. У випадку перенесення або відміни рейсу пасажири мають бути поінформовані завчасно. На практиці українські авіакомпанії цього не дотримуються», - констатує Безсмертний.

Як повідомляв «Главком», нещодавно пасажири з України, Тунісу, Албанії та Грузії тривалий час не могли полетіти на відпочинок, або повернутися до України.

Зокрема, з аеропорту «Київ» (Жуляни) вчасно не змогли вилетіти тисячі пасажирів до Анталії і Батумі

Читайте також: Туристичний колапс. Кому потрібно кричати «Браво!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: