Літак з українцями затримався в Барселоні на сім годин

Літак з українцями затримався в Барселоні на сім годин
Напівпорожній аеропорт Барселони

Через страйк в аеропорту Барселони наші пасажири повернулись до Харкова з кількагодинним запізненням

У суботу, 27 липня, в аеропорту Барселони застрягла група туристів з України. Їх рейс авіакомпанії SkyUp раптово відклали більш ніж на 5 годин. Вони повинні були вилетіти ще о 20.00, повідомляла вночі Страна.ua.

Пасажири намагались зв'язатися з авіаперевізником, але начебто безрезультатно, повідомляє видання. Через дві години, пасажиру рейсу прийшло SMS-повідомлення з повідомленням про надання від авіакомпанії холодної закуски.

Як повідомили потім в авіакомпанії, пасажирам рейсу PQ 0748 Барселона - Харків були надані вода і перекус, як тільки це стало можливим в умовах страйку (саме хендлінгові компанії надають в аеропортах послуги реєстрації на рейс та обслуговування пасажирів в разі затримок - харчування, вода...).

В результаті літак прилетів до Харкова з 7-годинним запізненням. Замість повернення 28 липня о 01:25 Boeing прибув о 08:30. Про це свідчить онлайн-табло Харківського аеропорту.

Прибуття рейсу з Барселони 28 липняПрибуття рейсу з Барселони 28 липня

Нагадаємо, 27-28 липня в аеропорту Барселони «Эль-Прат» відбувається масштабний страйк співробітників іспанської авіакомпанії Iberia. Міністерство транспорту Іспанії вимагає від Iberia виконати не менше 54% міжнародних і не менше 32% внутрішніх рейсів.

В SkyUp попереджали своїх пасажирів про страйк в аеропорту Барселони, при цьому запевняли, що «страйк не вплине на рейси SkyUp Airlines». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: