Матіос: Facebook – це для мене віддушина

Матіос: Facebook – це для мене віддушина

Анатолій Матіос

Фото: Главком

Головний військовий прокурор пояснив, чому любить писати іронічні пости в соцмережах

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос в інтерв’ю «Главкому» розповів, чому на своїй сторінці у Facebook  він робить досить експресивні пости.

«Вони не експресивні, а іронічні… Я роблю порівняння і аналогії на своїй приватній сторінці в Facebook. Це територія свободи», - пояснив він.

Втім, як відомо, нещодавно Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів знов відкрила дисциплінарне провадження стосовно Матіоса, саме через пости в соцмережах.

«Зараз проти мене ідуть два чи три судових процеси, ініційованих «реаніматорами» – ліпше б вже терапевти були.  Нічого! Я це переживу? Facebook – це для мене віддушина, це той чайник, який свистить, коли закипає. І коли я бачу, що мною намагаються керувати невігласи, які нічого не знають, я починаю бузити як громадянин. Але як прокурор я зобов’язаний все це виконувати», - розповів військовий прокурор. 

Матіос на запитання, які наслідки можуть бути для нього через відверті пости в соцмережах, відповів: «Я не можу втручатися в незалежне прокурорське самоврядування. Але точно знаю, що «я не здамся без бою».

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: