Майк Помпео не говорить про конкретний графік переговорів із КНДР

Майк Помпео не говорить про конкретний графік переговорів із КНДР

Державний секретар США зменшує очікування від майбутніх переговорів

Державний секретар США Майк Помпео заявив про те, що він не збирається говорити про конкретні терміни і графік у переговорах із КНДР, які мають стосуватися питання ядерного роззброєння Пхеньяну. Дану тезу Помпео висловив в інтерв’ю CNN.

При цьому, за словами державного секретаря США, Вашингтон хотів би бачити постійний прогрес КНДР по питанням роззброєння. Окрім того адміністрація Дональда Трампа, за зазначив Помпео, постійно буде відслідковувати і моніторити готовність Пхеньяну до роззброєння. В кінці кінців США на сьогодні зберігають повну відданість реалізації спільного комюніке, яке було підписано на саміті в Сінгапурі 12 червня.

Майк Помпео, який має вести подальші переговори із КНДР щодо роззброєння, заявив CNN, що постійно буде оцінювати серйозність намірів Пхеньяну в рамках майбутніх контактів. Державний секретар підтвердив тезу про те, що призупинення спільних із Республікою Корея навчань буде тривати поки в КНДР є добра воля до переговорів і досягаються продуктивні результати.

Державний секретар США вважає, що швидко очікувати дорожньої карти вирішення протиріч рано після 40 років ворожнечі. Однак Майк Помпео відзначив те, що Кім Чен Ин був недвозначний у серйозності намірів до ядерного роззброєння КНДР протягом усіх попередніх контактів.

Читайте також матеріал: «Хороша хімія» Дональда Трампа та Кім Чен Ина

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: