Мер Луцька впав у кому

Мер Луцька впав у кому
Микола Романюк

Увечері 1 лютого здоров'я мера різко погіршилось. Вночі його забрала «швидка»

Луцький міський голова Микола Романюк наразі перебуває у Луцькій міській лікарні, повідомляє міський сайт 0332.ua

Із посиланням на «надійні» джерела видання повідомляє, що увечері 1 лютого здоров'я мера різко погіршилось. Вночі його забрала «швидка».

Наразі Романюк перебуває в реанімації у стані коми, що підтверджують і лікарі медичного закладу.

Варто зазначити, що близько тижня тому у ЗМІ з'явилися чутки про смерть Романюка. «Це підло, цинічно та втрата будь-яких моральних цінностей. Бажаю організаторам цих чуток здоров'я та довгих років життя! Бог вам суддя», – написав тоді мер Луцька у себе на сторінці у Facebook.

Довідка. Романюк народився 24 серпня 1958 року у с. Золочівка Млинівського району Рівненської області. Має дві вищі освіти за спеціальностями «інженер-технолог» (Львівський лісотехнічний інститут, 1982 р.) та «економіст» (Луцький індустріальний інститут, 1995 р.)

Указом президента України від 10 грудня 2007 року №1199/2007 призначений головою Волинської обласної державної адміністрації. Звільнений з цієї посади 26 березня 2010 року. З квітня 2010 року до листопада 2010 року — директор Волинського головного регіонального управління ПАТ КБ «Приватбанк». На виборах 31 жовтня 2010 року обраний міським головою Луцька.

Має нагороди: заслужений економіст України. Нагороджений Почесною грамотою Національного банку України, грамотами Верховної Ради України, орденом «За заслуги» II, ІІІ ступеня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: