Мережа магазинів дитячих іграшок пропонує українським дітям гратись машинками армії країни-агресора (ФОТО)

Мережа магазинів дитячих іграшок пропонує українським дітям гратись машинками армії країни-агресора (ФОТО)

«Антошка» торгує модельками російської військової техніки з прапорами РФ

В Україні в мережі магазинів дитячих іграшок та товарів «Антошка» продаються машинки-копії військових машин російської армії та ще й з прапорами країни-агресора. Про це повідомляють користувачі в мережі Facebook.

Як відомо, Росія уже понад два роки веде неофіційну війну з Україною на Донбасі. Крім того, за допомогою своєї армії РФ окупувала український Крим.

Сьогодні, 5 вересня, розпочалась активна фаза стратегічного командно-штабного навчання збройних сил Росії «Кавказ-2016». Органи управління, з’єднання і частини, розгорнутого на полігонах Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ та в окупованому Криму міжвидового угруповання військ, знаходяться у бойовій готовності «ПОВНА». Угруповання військ Південного військового округу ЗС РФ нарощено на 11,2 тисяч військовослужбовців за рахунок підрозділів зі складу з’єднань Західного, Центрального, Східного військових округів та Повітрянодесантних військ ЗС РФ. Експерти не виключають повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: