Меркель за версією Forbes очолила рейтинг найвпливовіших жінок світу

Меркель за версією Forbes очолила рейтинг найвпливовіших жінок світу

Ангела Меркель

Фото: Reuters

У першу трійку також увійшли прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей та дружина мільярдера Білла Гейтса Мелінда Гейтс

Одне з найвідоміших економічних видань Forbes опублікувало рейтинг зі ста найвпливовіших жінок світу в 2017 році, який знову очолила канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Про це повідомляється на сайті журналу.

Як зазначається, в першу трійку також увійшли прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей та дружина мільярдера Білла Гейтса Мелінда Гейтс.

На четвертому та п'ятому місцях - американська бізнес-леді, головний операційний директор соцмережі Facebook Шеріл Сандберг та генеральний директор компанії General Motors Мері Барра.

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон, яка в 2016-му посіла другу позицію в цьому рейтингу, опустилася цьогоріч на 65 місце. 

Що стосується інших вагомих світових постатей в рейтингу - королева Великої Британії Єлизавета II зайняла 26-те місце, дочка і радник президента США Іванка Трамп - на 19-му, верховний представник ЄС з закордонних справ Федеріка Могеріні - на 17-му місці, а глава Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард на 8-й позиції.

Представниць України в даному рейтингу немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: