Одіозному меру Сєвєродонецька, який звинувачує айдарівців в озброєних нападах, викликали швидку

Одіозному меру Сєвєродонецька, який звинувачує айдарівців в озброєних нападах, викликали швидку
Депо

Помічники міського голови Сєвєродонецка Валентина Казакова повідомляють, що їх шефу стало зле прямо на роботі

Минулого тижня до міського голови Сєвєродонецька Валентина Казакова прямо в його кабінет співробітники міськради викликали «швидку» допомогу. Про це «Главкому» розповіла прес-секретар мера Альона Микуцька. «Минулого тижня йому викликали «швидку». Це сталося після його поїздки до Києва. Ми всі боялися, переймалися щодо його здоров'я. Хоча Валентина Борисовича в лікарню не забрали, я не знаю, чи в змозі він спілкуватися (з пресою)», - сказала вона. 

Окрім того, за її словами, останній тиждень усі документи, які виходять від міського голови, йдуть з підписом його першого заступника. А сам міський голова Валентин Казаков не часто з'являється на роботі.

Як відомо, за матеріалами кримінального провадження, поширеними в мережі Генпрокуратурою, «айдарівець» Валентин Лихоліт та його побратим Ігор Радченко у липні 2014 року нібито спланували серію озброєних нападів на домоволодіння мера Сєвєродонецька Валентина Казакова, двох його заступників, та їх подальше викрадення. Сам Лихоліт свою провину повністю спростовує. 

Нагадаємо, Генпрокуратура 1 липня повідомила про підозру двом добровольцям батальйону територіальної оборони «Айдар», яким інкримінували організацію озброєної банди. 

2 липня стало відомо, що Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував бійця батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта з позивним «Батя». Його підозрюють в організації банди та розбійних нападах. Після цього в будівлі суду сталася сутичка. Активісти всю ніч провели в приміщенні Печерського суду, не дозволяючи вивезти заарештованого «айдарівця». Вони вимагали від Генеральної прокуратури України звільнити з-під арешту Лихоліта. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: