Мей заявила, що угода щодо Brexit готова на 95%

Мей заявила, що угода щодо Brexit готова на 95%

Мей підкреслила, що Британія представила власний план з митної території

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що Лондон і Брюсселі узгодили 95 відсотків угоди про вихід Сполученого королівства з Європейського союзу.

Про це повідомляє прес-служба британського уряду.

«Є одна реальна проблема, яка залишилася, але значна. Ми гарантуємо, що повернення до жорсткого кордону між Північною Ірландією та Ірландія не відбудеться», – зазначила вона, виступаючи у нижній палаті парламенту Великобританії 22 жовтня.

Мей підкреслила, що Британія представила власний план з митної території, і ЄС активно співпрацює з Лондоном щодо нього.

Як зазначається, у четвер прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей й інші лідери ЄС висловили впевненість в укладанні угоди Brexit, проте обидві сторони, як і раніше, не можуть укласти домовленості щодо кордону в Ірландії - це питання може зірвати увесь процес переговорів.

Як повідомлялося, Європейський Союз готовий піти на поступки Лондону у питанні щодо умов виходу Великої Британії з ЄС (Brexit).

Прем'єр-міністр Британії припустила можливість про продовження так званого перехідного періоду «на кілька місяців» після того, як Британія залишить ЄС у березні 2019 року.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: