Мінфін США ввів санкції проти восьми банків Північної Кореї

Мінфін США ввів санкції проти восьми банків Північної Кореї

Санкції торкнулися також 26 банківських працівників, які проживають за кордоном

 Міністерство фінансів Сполучених Штатів Америки (США) ввів санкції проти восьми банків Північної Кореї (КНДР).

Про це повідомляє AP.

«Нові санкції США торкнуться 8 північнокорейських банків і 26 банківських працівників, що проживають за кордоном», - повідомили у вівторок в адміністрації президента США Дональда Трампа.

Так, санкції посилаються на виконавчий наказ Трампа, підписаний минулого тижня, націлений на доступ КНДР до міжнародної банківської системи. Крім того, Трамп заявив, що Північна Корея більше не повинна дозволяти «загрожувати всьому світу немислимою загибеллю».

«Всі країни повинні діяти зараз таким чином, щоб забезпечити повну денуклеаризацію режиму», - резюмував Трамп.

Нагадаємо, Китайський сейсмологічний центр зафіксував землетрус магнітудою 3,4 на території Північної Кореї, Спочатку повідомлялося, що землетрус міг бути викликаний потужним вибухом через чергове випробування ядерної бомби в КНДР.

До слова, у своєму виступі на Генасамблеї ООН президент США Дональд Трамп заявив, що світова спільнота має «відкинути загрози суверенітету, які спостерігаються від України до Південнокитайського моря».

Також Трамп заявив про загрозу, яка йде від «маргінальних держав», надавши вкрай різкі оцінки Ірану та Північній Кореї. За його словами, якщо Пхеньян не згорне ядерні випробування, «США не матимуть іншого вибору, окрім як цілковито знищити Північну Корею».

Трамп підписав розпорядження, яке дозволить Сполученим Штатам розширювати санкції відносно Північної Кореї. Нові санкції торкнуться текстильної промисловості, рибальства, інформаційних технологій та обробної промисловості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: