Місцеві вибори: у Тимошенко заявляють про атаку фейків

Місцеві вибори: у Тимошенко заявляють про атаку фейків
Постер містить фейкове звернення Юлії Тимошенко, де зазначається, що «згідно рішення політичної ради партії ВО «Батьківщина» за систематичний підкуп виборців депутати, які здійснювали підкуп, будуть відкликані

23 грудня 2018 року відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідно сільських, селищних, міських голів

У Борзнянському районі на Чернігівщині невідомі особи розповсюджують плакати з логотипами «Батьківщини», де безпідставно звинувачують політичну силу в підкупі виборців. Про це інформує прес-служба Чернігівської обласної парторганізації.

«На плакатах розміщено список кандидатів від «Батьківщини», які нібито здійснювали неправомірні дії. Постер також містить фейкове звернення Юлії Тимошенко, в якому зазначається, що «згідно рішення Політичної ради партії ВО «Батьківщина» №123-КВ від 20.12.17 р. за систематичний підкуп виборців депутати, які здійснювали підкуп, будуть відкликані. Таким чином 22 кандидати в депутати до ради Височанської ОТГ потрапили до «чорного списку» конкурентів», – ідеться у повідомленні Чернігівської обласної парторганізації «Батьківщини».

Як відомо, 12 жовтня Центральна виборча комісія призначила перші та додаткові вибори голів в 125 об'єднаних територіальних громадах (15 міських, 22 селищних, 88 сільських ОТГ) на 23 грудня 2018 року.

 ЦВК повідомила , що 47 політичних партій прийняли рішення взяти учсть у місцевих виборах.

Партія «Батьківщина» висунула 998 кандидатів в депутати , 22 кандидати на голову ОТГ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: