Місія МВФ зустрічається з Гонтаревою

Місія МВФ зустрічається з Гонтаревою
Очільник місії МВФ Рон ван Руден

Планова зустріч місії МВФ триває у Національному банку

Місія Міжнародного валютного фонду, яка сьогодні розпочала свою роботу в Києві, зустрічається з керівництвом Національного банку України. Про це повідомляється на сторінці НБУ в Facebook.

Місію МВФ очолює Рон ван Руден.

«Зараз у Національному банку триває планова зустріч місії з головою НБУ Валерією Гонтаревою та її заступниками Романом Борисенком, Катериною Рожковою та Олегом Чурієм», - йдеться у повідомленні НБУ..

Раніше голова НБУ Валерія Гонтарева повідомила, що місія Міжнародного валютного фонду прибуде до України на початку листопада.

Національний банк України очікує, що до кінця поточного року Україна отримає транш від МВФ у розмірі 1,3 мільярда доларів США.

Нагадаємо, 14 вересня Міжнародний валютний фонд вирішив виділити Україні третій транш у розмірі 1 млрд доларів за програмою розширеного фінансування EFF.

Спершу передбачалося, що третій транш становитиме 1,7 млрд доларів, він мав надійти ще в 2015 році. Потім влада країни повідомляла, що рішення про третій транш рада директорів МВФ зможе прийняти в червні поточного року.

Через невиконання Україною всіх умов фонд знизив розмір траншу з 1,7 млрд доларів до 1 млрд доларів.

Україна розраховує отримати від МВФ 5,4 мільярда доларів у 2017 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: