Міста окупованого Криму побили всі антирекорди з цін у роздрібній торгівлі

Міста окупованого Криму побили всі антирекорди з цін у роздрібній торгівлі
Фото з відкритих джерел

Такої кількості скарг на рітейлерів ще ніколи не було

Заступник глави адміністрації міста Керчь Богдан Жорняк заявляє про безпрецедентну кількість скарг на невиправдано високі ціни в роздрібній торгівлі. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Відповідні заяви надходять як від керчан, так і від відпочиваючих у місті. Як зазначив Жорняк, такої кількості скарг на рітейлерів ще ніколи не було.

«Співробітниками управління економічного розвитку було проведено моніторинг цін, який показав, що вартість багатьох соціально значущих продовольчих товарів в Керчі вища у порівнянні з іншими містами Криму, в тому числі і Сімферополем», - йдеться у повідомленні керченської міськадміністрації.

У свою чергу власники магазинів і керівники ринків послалися на жорстку конкуренцію, низькі продажі в літній сезон, завищення закупівельних цін торговими представниками, нераціональну логістику тощо.

Як повідомлялось, Росія перетворює окупований Крим на величезне сміттєзвалище. У Держдумі Російської Федерації внесено зміни до Федерального закону від 24 червня 1998 року N89-ФЗ «Про відходи виробництва та споживання». Як пояснили в прес-службі автономної некомерційної організації «ЖКГ Контроль республіки Крим», суть цих змін зводиться до того, що об'єктам розміщення відходів (звалищ), створених на території республіки Крим і міста федерального значення Севастополя до дня прийняття до складу Російської Федерації Республіки Крим, дозволяється експлуатація до 1 січня 2020 року. На думку громадськості, дане рішення йде врозріз з екологічною безпекою населення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: