Між Закарпаттям та Румунією планують відкрити ще один контрольно-пропускний пункт

Між Закарпаттям та Румунією планують відкрити ще один контрольно-пропускний пункт
КПП «Солотвино – Сігету Мармаріце»

За словами губернатора Закарпаття, відкриття нових контрольно-пропускних пунктів сприятиме розвитку Закарпатської області у туристичному та транзитному напрямку

Між Закарпаттям та Румунією планують відкрити ще один контрольно-пропускний пункт «Біла Церква – Сігету Мармаріце». Про це говорили у ОДА губернатор області із консулом Румунії в смт. Солотвино, передає Mukachevo.net.

Фото: Mukachevo.netФото: Mukachevo.net

Співрозмовники домовились, що вже найближчим часом проведуть спільну нарду за участі усіх зацікавлених сторін і спробують цей проєкт якнайшвидше реалізувати.

За словами Ігоря Бондаренка, відкриття нових контрольно-пропускних пунктів сприятиме розвитку Закарпатської області у туристичному та транзитному напрямку.

Також було обговорення залучення інвестицій у машинобудування, харчову промисловість, сільське господарство тощо.

Наостанок зустрічі губернатор краю запросив представників бізнесу Румунії на форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи».

Як повідомлялось, контрольно-пропускний пункт «Тиса» перекритий понад добу через протести на кордоні. За попередньою інформацією, водії мікроавтобусів перекрили під'їзд до кордону, протестуючи проти того, що їх не хочуть пускати із товаром з Європи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: