На Банковій зранку звинуватили Тимошенко у брехні

На Банковій зранку звинуватили Тимошенко у брехні
Юлію Тимошенко після виступу на ТБ розкритикували в Адміністрації президента 

Політика, побудована на брехні у кожному питанні – приречена, - зазначив Павленко

Відразу після двогодинного прямого ефіру на ICTV лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко отримала від Адміністрації президента звинувачення у брехні. Зокрема директор Національного інституту стратегічних досліджень та радник президента Ростислав Павленко у соцмережі «Фейсбук» написав, що «Юлія Тимошенко в ефірі ICTV сказала завідомо, свідому неправду».

«Митрополія - це залежність від Константинополя» (заявила Тимошенко – ред.). Ще й сказала це в контексті, який можна зрозуміти начебто як слова Патріарха Філарета. Брехнею можна світ обійти, - але назад не повернешся. Політика, побудована на брехні у кожному питанні – приречена», - зазначив Павленко..

__06

Нагадаємо, напередодні пізно ввечері Тимошенко заявила в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, що в другому турі буде боротися з чинним главою держави Петром Порошенко і неодмінно здобуде перемогу.

За словами Тимошенко, зараз проходять місцеві вибори в Україні, на яких «Батьківщина» отримує 34%, «Блок Петра Порошенка» - 23%.

Нагадаємо, згідно результатів соцопитувань до другого туру мають шанс вийти п'ять кандидатів.

Згідно з даними опитування, 43% українців готові прийти на виборчі дільниці на виборах президента, 12% вважають, що точно не будуть голосувати. В цілому фахівці опитали 2016 респондентів віком від 18 років (методом особистого інтерв'ю) в 24 областях України та Києві.

Статистична похибка: стандартні відхилення при достовірних 95% і співвідношенні змінних від 0,1: 0,9 до 0,5: 0,5 становлять 1,34-2,24%.

 До вашої уваги: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: