На Донбасі бойовики вісім разів зривали режим тиші поранений боєць ЗСУ (мапа боїв)

На Донбасі бойовики вісім разів зривали режим тиші поранений боєць ЗСУ (мапа боїв)
Неподалік Новозванівки наші воїни зафіксували ворожий вогонь з 120 мм мінометів – 15 мін.

Окупанти вели обстріли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, зенітної установки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

Станом на вечір середи, 29 квітня, російсько-окупаційні формування вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Один український захисник отримав бойове травмування.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу Операції Об'єднаних сил.

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, зенітну установку, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю», - зазначається у повідомленні.

Натиснути на зображення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив обстріл наших позицій неподалік Верхньоторецького із використанням станкових протитанкових гранатометів, зенітної установки ЗУ-23-2 та великокаліберних кулеметів. Зі снайперського озброєння ворог обстріляв українських захисників в районі Новомихайлівки. Неподалік Гнутового окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а оборонців Павлополя та Мар’їнки ворог обстрілював з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російські найманці використали 9 мін 82-го калібру під час обстрілу позицій Об’єднаних сил поблизу Новотошківського та Оріхового. Неподалік Новозванівки наші воїни зафіксували ворожий вогонь з 120 мм мінометів – 15 мін.

Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав бойове травмування.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: