На Донбасі троє українських військових постраждали від обстрілів бойовиків (мапа боїв)

На Донбасі троє українських військових постраждали від обстрілів бойовиків (мапа боїв)
Фото: Андрій Дубчак, radiosvoboda.org

Окупанти обстріляли позиції українських підрозділів із протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів

На Донеччині з початку поточної доби, 21 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню, в результаті чого постраждали три укариснких військовослужбовців. Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

Як повідомляється, противник обстріляв позиції українських підрозділів із протитанкових ракетних комплексів (ПТРК), озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По позиціях українських захисників російські окупаційні війська здійснили два обстріли у районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ», а саме неподалік Шумів із протитанкового ракетного комплексу і біля Кіндрашівської-Нової - з підствольних гранатометів.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник також здійснив два обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил - біля Водяного з гармат БМП-1 і автоматичних гранатометів, а також неподалік Невельського з великокаліберних кулеметів.

Натиснути на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

«Сьогодні, 21 листопада, бойові травми в результаті обстрілу отримали троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, розвідка зафіксувала збільшення інтенсивності проведення артилерійських навчань бойовиків поблизу ділянок розведення сил на Донбасі. У темну пору доби бойовики переміщують на нові позиції озброєння, яке підлягає відведенню від лінії розмежування.

Раніше у штабі ООС заявили, що «вибухи» під Петрівським могли влаштувати російські сапери19 листопада представники СММ ОБСЄ повідомили, що чули 22 вибухи в межах ділянки розведення сил поблизу Петрівського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: