На маршруті хресного ходу силовики знайшли ще одну вибухівку

На маршруті хресного ходу силовики знайшли ще одну вибухівку

Біля Капітанівки на Житомирській трасі наразі знаходяться сапери

Правоохоронці та вибухотехніки продовжують обшукувати територію на трасі «Київ-Чоп» (Житомирській трасі) біля Капітанівки, де вже сьогодні було виявлено вибухівку, і наразі знайдено ще один потенційно вибухонебезпечний предмет. 

Зазначимо, що біля Капітанівки на Житомирській трасі наразі знаходяться сапери та техніка для пошуку вибухівки, а також поліцейські. Крім того, на місце зійшлися і місцеві жителі.

Наразі учасники хресного ходу перебувають у Дмитрівці, що в 10 км від Києва. Через повідомлення про замінування траси їх зупинили правоохоронці.

Як відомо, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони російські спецслужби мають намір використати «хресну ходу» Української православної церкви Московського патріархату для організації провокацій.

27 липня учасники двох колон ходи мають намір зустрітися в Києві на Володимирській гірці і разом пройти до Києво-Печерської лаври, де заплановано урочисте богослужіння. Загалом УПЦ МП анонсувала 20 тисяч паломників у столиці.

Нагадаемо, як заявив в коментарі Главкому представник Генштабу полковник Анатолій Кравчук, хресний хід, улаштований Московським патріархатом, 27 липня (у день прибуття до Києва) може виявитися джерелом провокацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: