На місці пожежі в Інституті харчових технологій знайдено обвуглене тіло

На місці пожежі в Інституті харчових технологій знайдено обвуглене тіло
Робота рятувальників на місці пожежі в центрі Києва

Обвуглені рештки людського тіла невідомої статті були знайдені в ліфтовій кабіні

Сьогодні, 28 вересня, під час огляду місця пожежі в будівлі столичного Інституту харчових технологій по вул. Володимирській, 72 рятувальниками було знайдено обвуглені рештки людини невідомої статі. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Києві.

У ДСНС нагадують, що під час гасіння пожежі рятувальники врятували чоловіка 1948 року народження.

«Враховуючи, той факт, що під час гасіння пожежі будівля була знеструмлена, для перевірки місця пожежі 28.09.2017 було направлено пожежно-рятувальний підрозділ, який під час огляду при денному освітленні у згарищі ліфтової кабіни виявив обвуглені рештки людського тіла невідомої статті», - йдеться в повідомленні столичних рятувальників.

Причина пожежі, збиток та обставини смерті з’ясовуються правоохоронними органами.

Надвечір середи, 27 вересня, у будівлі столичного Університету харчових технологій сталася пожежа. Вищий навчальний заклад розташований у центрі Києва – на вулиці Володимирській. 

Близько 19:00 зайнялося на восьмому поверсі будівлі – там вигорів кабінет хімічної лабораторії, але вже за годину вогонь загасили.

Врятувати вдалося 69-річного професора, який перебував поверхом вище від осередку займання і не встиг залишити будівлю. Після огляду медиків його відвезли додому, госпіталізації він не потребував.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: