На офіційному сайті Олімпіади у Токіо Крим відділили від України

На офіційному сайті Олімпіади у Токіо Крим відділили від України

Між материковою частиною України і Кримом зазначено межу

Фото: olympics.com

Офіційна церемонія відкриття Олімпійських ігор у Токіо відбудеться 23 липня

На офіційному сайті Олімпійських ігор-2020 у Токіо між Кримом і Україною зобразили межу. На малюнку Крим відділений кордоном від України.

У спливаючому вікні Olympics Cheer Zone між материковою частиною України і Кримом зазначено межу так, ніби це різні країни.

Зазначимо, Олімпійські ігри стартують у Токіо з 23 липня і триватимуть до 8 серпня. Україну на Олімпіаді у Токіо представлять 157 атлетів у 25 видах спорту. Офіційна церемонія відкриття відбудеться 23 липня. Початок – о 14:00.
Нагадаємо, за день до офіційної церемонії відкриття Олімпіади до олімпійського селища завітав президент НОК Сергій Бубка. Кілька днів тому він розповідав «Главкому», що готовий особисто підтримати спортсменів і зняти зайве психологічне навантаження. Додав Сергій Назарович хвилювання чи таки зняв – дивіться у фоторепортажі.

Тим часом, телеканал «Дом», який фінансується за рахунок держбюджету і був створений для жителів тимчасово окупованих територій України, показав у сюжеті карту Росії з окупованим Кримом. Щоправда, пізніше відео прибрали з публічного доступу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: