На Волині чоловік нардепа «погорів» на хабарі: опубліковано фото

На Волині чоловік нардепа «погорів» на хабарі: опубліковано фото

Посадовець вимагав хабар за успішну здачу кваліфікаційних іспитів, які необхідні для отримання посвідчення адвоката

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області та слідчі прокуратури Волинської області задокументували схему вимагання та одержання неправомірної вигоди, яку організував чоловік народного депутата.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

«Даний громадянин являється головою кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. До злочинної діяльності у якості посередника долучив адвоката-члена цієї ж комісії. Дві тисячі доларів США та понад п’ять тисяч гривень неправомірної вигоди вимагали посадовці від громадянина за успішну здачу кваліфікаційних іспитів, які необхідні для отримання посвідчення адвоката», - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про затримання посадовців в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даними  ВолиньPost, затриманий на хабарі в Луцьку адвокат - Микола Сорокопуд, чоловік народного депутата, члена партії «УКРОП» Ірини Констанкевич (виборчий округ № 23 у Волинській області).

Раніше повідомлялося, що оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області спіймали на хабарі доцента кафедри вищого навчального закладу м. Кривий Ріг.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО викрили на хабарі завідувача кафедрою одного з провідних вищих навчальних закладів Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: