На Волині горів потяг з пасажирами

На Волині горів потяг з пасажирами

Рятувальники ліквідували пожежу і доставили пасажирів приміського поїзда Ковель - Сарни іншим локомотивом

Укрзалізниця повідомила про зупинку приміського поїзда №6394 Ковель - Сарни на перегоні Чорторийськ - Маневичі у Волинській області через загоряння обладнання моторної секції, постраждалих в результаті інциденту немає. Про це повідомила пресслужба УЗ.

«7 червня цього року близько 5:30 годин на перегоні Чорторийськ - Маневичі в результаті загоряння обладнання моторної секції зупинився приміський поїзд №6394 Ковель - Сарни. Постраждалих немає. Причина інциденту з'ясовується», - сказано в повідомленні.

У пресслужбі наголосили, що локомотивна бригада оперативно зреагувала і відчепила несправну моторну секцію. Іншим локомотивом поїзд з 20 пасажирами був доставлений на станцію Маневичі.

«Силами пожежного поїзда станції Ковель і підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) пожежу ліквідовано», - додали в Укрзалізниці.

Також нагадаємо, що у Полтавській області на нафтобазі сталася пожежа«6 червня о 19 год у с. Покровське Решетилівського району на території недіючої нафтобази ТОВ «Нафтолюкс» сталося загоряння фланцю резервуара об’ємом 1 тис. м3», — йдеться у повідомленні

У ніч на п’ятницю, 7 червня, у Богуславі внаслідок удару блискавки сталось загоряння купола Свято-Троїцької церкви (церква московського патріархату, є пам'яткою архітектури).

Крім того на вулиці Гната Хоткевича у Києві сталася масштабна пожежа. Попередньо, загорівся ангар на території колишньої автомобільної бази. Полум'я охопило приміщення і перекинулося на припарковані поруч машини. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: