Над Атлантикою літак потрапив в зону турбулентності: 10 постраждалих

Над Атлантикою літак потрапив в зону турбулентності: 10 постраждалих

Літак почало сильно трясти над Атлантичним океаном після 10 годин польоту

Десятеро людей, які летіли рейсом авіакомпанії American Airlines із Афін до Філадельфії, після приземлення були госпіталізовані. Всі вони постраждали через сильну турбулентність, що почалася незадовго до посадки, передає The Washington Post.

За інформацією пасажирів рейсу, літак почало трясти над Атлантичним океаном після 10 годин польоту в момент, коли вже почав з'являтися берег. Бортпровідники саме розносили останні на цьому рейсі напої перед посадкою.

Після цього, за свідченнями очевидців події, напої почали проливатися, діти плакати і з'явилося відчуття, що літак «був у вільному падінні».

Зазначено, що травми отримали три пасажири і сім членів екіпажу. Всі вони після приземлення були госпіталізовані.

Як повідомляється, в кінці червня госпіталізація знадобилася пасажирам літака авіакомпанії United Airlines, що виконував рейс Панама - Х'юстон, який також потрапив у зону сильної турбулентності.

В результаті інциденту тоді були госпіталізовані семеро людей. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лайнер A330-300 малайзійської авіакомпанії AirAsia X потрапив у зону сильної турбулентності, в результаті чого п'ятеро людей отримали травми.

Як повідомляв «Главком», вночі 1 травня літак Boeing 777, що виконував рейс SU270 Москва - Бангкок, за 40 хвилин до посадки в аеропорту Бангкока потрапив в зону сильної турбулентності, яка відома як «турбулентність ясного неба».

В результаті постраждали 27 осіб, вони отримали переломи та забої. В 3:38 за Москвою літак благополучно приземлився в аеропорту Бангкока. Постраждалих доставили в лікарню.

Пізніше в мережі почали з’являтися перші відеокадри того, що відбувалося у салоні літака. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: