Напад на Гандзюк: суд відпустив із СІЗО одного із підозрюваних

Напад на Гандзюк: суд відпустив із СІЗО одного із підозрюваних
Графіті із закликом розслідувати напад на Гандзюк

Переглянути запобіжний захід для Горбунова просив прокурор та його захист

Підозрюваного в нападі на громадську активістку і радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк - Віктора Горбунова відпустили з СІЗО.

Про це у вівторок повідомляє місцеве видання «Мост».

Зазначається, що переглянути запобіжний захід для Горбунова просив прокурор та його захист. Сам Горбунов повідомив, що він з перших хвилин затримання співпрацював зі слідством і розповів все, що знав.

У зв'язку з цим суд вирішив, що клопотання прокурора слід задовольнити.

Раніше суд відпустив під домашній арешт учасників замаху на Катю Гандзюк Васяновича і Вишневського. Завтра суд буде розглядати запобіжний захід одному з організаторів замаху Сергію Торбіну.

Наприкінці вересня Гандзюк записала перше відеозвернення.

Раніше стало відомо, що радниця міського голови Херсона Катерина Гандзюк, яка постраждала від нападу з кислотою, вважає всіх 5 підозрюваних, затриманих поліцією, причетними до нападу.

Гандзюк перенесла вже 11 операцій з видалення змертвілих тканин та пересаджування шкіри.

Як відомо, сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Це руки, частина спини, шиї, обличчя. Після первинної допомоги в херсонській лікарні потерпілу 1 серпня екстрено санітарним літаком транспортували до Києва.

Наразі в замаху на життя Гандзюк підозрюється п'ять осіб. Усі вони учасники АТО, розвідники «Української добровольчої армії». Четверо з них визнали свою провину. П'ятий співучасник Сергій Торбін, на якого вказують інші підозрювані як на організатора замаху, заперечує свою причетність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: