Нападник на Стерненка втік з України

Нападник на Стерненка втік з України
Керівник одеського відділення «Правого сектору» Сергія Стерненка

За даними юриста Масі Найєма, Олександр Ісайкул, який напав 24 травня 2018 року на одеського активіста Сергія Стерненка, залишив Україну приблизно місяць тому і не повернувся

Один із фігурантів справи про напад на колишнього керівника одеського відділення «Правого сектору» Сергія Стерненка Олександр Ісайкул утік з України. Про це повідомив юрист Масі Найєм у Facebook.

«Нападник на Сергія Стерненка втік з України. Маю велику надію, що за це буде відповідати конкретна посадова особа у правоохоронних органах. Олександр Ісайкул, який напав 24 травня 2018 року на Сергія Стерненка, залишив Україну приблизно місяць тому і не повернувся. При цьому правоохоронці не вжили заходів для того, щоб чоловік, який намагався вбити Сергія, не зміг утекти», – написав він.

За словами юриста, і Стерненко, й Ісайкул у справі про напад – потерпілі.

«Нікого не повідомлено про підозру. Усі співучасники замаху на волі», – підкреслив Найєм.

Він нагадав, що напад на Стерненка входить до списку найжорстокіших нападів і вбивств громадських активістів в Україні віж початку 2017 року.

«Слідство відверто саботує свою роботу з розслідування трьох нападів на активіста та залишає зло непокараним, і навіть дозволяє фігурантам справи вільно залишати Україну», – заявив Найєм.

Нагадаємо, 24 травня 2018 року одеський активіст Стерненко повідомив, що на нього здійснили замах. Одного чоловіка Стерненко смертельно поранив ножем, а другий втік. Згодом поліція встановила місцезнаходження і затримала другого учасника інциденту. Стерненко розповів, що ніж, яким він убив одного з нападників, належить їм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: