Нардеп вимагає, щоб Матіос зайнявся нерухомістю екс-голови Генштабу

Нардеп вимагає, щоб Матіос зайнявся нерухомістю екс-голови Генштабу
Екс-голова Генштабу Михайло Куцин
Фото Еспресо.TV

Кишкар закликав військового прокурора розслідувати набуття у власність квартир, землі та будинку Михайла Куцина

Народний депутат, член тимчасової слідчої комісії з проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки Павло Кишкар закликав військового прокурора Анатолія Матіоса розслідувати набуття у власність квартир, землі та будинку генерала-лейтенанта, екс-голови Генштабу Михайла Куцина.

«Ми (члени ТСК, - «Главком») були на дачі у Куцина. Це людина, яка отримала від міноборони дві квартири: у Києві та Рівному, переоформила їх на родичів та мала наглість ще й отримати будинок», - зазначив нардеп сьогодні на прес-конференції.

За словами парламентаря, будинок знаходиться на території військового містечка. «Військова прокуратура має це питання розглянути», - додав він.

Як відомо, генерал-лейтенант Михайло Куцин був призначений начальником Генштабу Олександром Турчиновим 28 лютого 2014 року.

Як писав «Главком», зі звіту Рахункової палати випливає, що використання державних коштів на будівництво та придбання житла здійснюється неефективно та неекономно. Детальніше читайте тут: Квартирні аферисти в Міноборони. Вибуховий звіт Рахункової палати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: