Насалик розповів, навіщо їздив до самопроголошеної «ДНР»

Насалик розповів, навіщо їздив до самопроголошеної «ДНР»

Міністр енергетики та вугільної промисловості їздив до бойовиків у лютому 2015 року, коли був депутатом

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик їздив до самопроголошеної «ДНР» у лютому 2015 року під виглядом журналіста, щоб знайти полоненого військового з міста Калуш. Про це Насалик заявив в ефірі каналу NewsOne.
«Ці події відбувалися в лютому 2015 року, коли я був депутатом Верховної Ради, а я став депутатом, будучи міським головою міста Калуш (Івано-Франківська область). Це період закінчення Дебальцевської операції та подій, коли рухнула вежа в аеропорту», - повідомив він.
За словами Насалика, йому зателефонувала мати взятого в полон військового Станіслава Стовбана, який мешкав у місті Калуш, та попросила про допомогу.
«Тоді було прийнято рішення, що я поїду сам. Визріла ідея поїхати як журналіст, щоб вивчати соціально-економічну ситуацію», - заявив міністр.
За словами Насалика, метою зустрічі із самопроголошеним «міністром» «ДНР» була спроба домогтися відзняти полонених.
«Він погодився, і ми змогли побачити полонених, повідомили батькам, що вони поранені, але живі та повідомили нашим службам, де вони перебувають», - зазначив Насалик.
Він запевняє, що не домовлявся за вугілля, оскільки ще не був міністром.
Раніше в сюжеті «Сім округів у Раду» програми «Українські сенсації» на «1+1» було показано, що Насалик спілкується про вугілля із самопроголошеним «міністром доходів та зборів» Олександром Тимофєєвим (позивний «Ташкент»).
Джерело: Українська правда

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: