«Нацкорпус»: Обшуки на АТЕК відбуваються за вказівкою Банкової

«Нацкорпус»: Обшуки на АТЕК відбуваються за вказівкою Банкової
Нацкорпус
Фото: vectornews.net

«На територію заводу разом із поліцією вдерлися представники колишнього «Беркуту».

Політична партія «Національний корпус» вважає обшуки у приміщеннях на території заводу АТЕК, які проведені без присутності слідчого і понятих, протиправними. «Переконані, що тиск здійснюється безпосередньо за вказівкою з Банкової. Вважаємо такі дії політично вмотивованими, покликаними залякати активістів, прихильників партії та патріотів, яким небайдужа доля України», - ідеться в заяві політичної сили.

.jpg_46У соцмережах націоналісти мобілізують своїх прихильників

Як повідомлялося раніше, 23 березня із сьомої ранку на заводі АТЕК у Святошинському районі Києва проводяться слідчі дії. Про це «Главком» повідомили члени «Азову», який також розташовується на території заводу. Протестуючи проти дій правоохоронців, які зранку нікого не пускали на територію, члени Нацкорпусу перекрили проїжджу частину на проспекті перемоги.

2_05Працівники поліції на території АТЕК

Повідомляється, що на територію заводу змогли зайти народні депутати Андрій Білецький і Олег Петренко. 

252555Працівники поліції у приміщеннях, які контролює «Національний корпус»

На території заводу знаходяться «Центру дозвілля «Нацкорпусу», офіс ГО «Цивільний Корпус «АЗОВ», приміщення хабу дозвільного розвитку громадських організацій Азовського руху, Рекрутингового центру полку «АЗОВ» і Військової школи імені полковника Євгена Коновальця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: