Негода на Закарпатті: пошкоджено будинки та шахту

Негода на Закарпатті: пошкоджено будинки та шахту

Рятувальники та аварійні бригади проводять відновлювальні роботи

Закарпаттям ввечері у неділю, 17 вересня, пронісся шквальний вітер та грози, внаслідок чого було повалено дерева у низці населених пунктів області та аварійний копер шахти №9 ДП «Солотвинський солерудник».

Про це повідомила прес-служба ДСНС України у Закарпатській області.

Про наслідки негоди також повідомила прес-служба керівника області Геннадія Москаля.

«Шквальні пориви вітру повалили дерева, які пошкодили лінії електропередач та покрівлі приватних будинків і соціальних об’єктів. Станом на 20.30 практично весь Рахівський район знеструмлений, крім того без світла залишається ряд сіл Тячівщини. У с.Білин (Рахівщина) потужний вітер повністю зніс дахи на трьох приватних будинках і ще на кількох пошкодив», - йдеться у повідомленні.

Поблизу Білина дерево впало на залізничну колію, рух дизельного потягу «Рахів – Івано-Франківськ» тимчасово припинено. У Верхньому Водяному повалене буревієм дерево пошкодило покрівлі лікарні й близько десяти приватних будинків, пошкоджений також дах у лікарні смт. Ясіня. У кількох селах дерева перекрили рух автотранспорту.

Рятувальники та аварійні бригади енергетиків проводять відновлювальні роботи. У ДСНС повідомили, що травмованих та постраждалих внаслідок зазначених випадків немає.

Нагадаємо,  Чернівці налетіла раптова буря. Сильний вітер повалив десятки дерев, позривав білборди і пошкодив автомобілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: