Новинський каже, що Порошенко вибачився перед ним

Новинський каже, що Порошенко вибачився перед ним
Вадим Новинський

Новинський запевняє, що Порошенко вибачився за «суку православну»

Народний депутат від «Опозиційного блоку», так званий «православний олігарх» Вадим Новинський стверджує, що президент України Петро Порошенко вибачився перед ним за образливі слова. Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Страна».

Нагадаємо, в інтернеті досі гуляє відео про перепалку Новинського з Порошенком у Верховній Раді в лютому 2014 року, де звучить образа з вуст Порошенка «сука православна».

«Це був той момент, коли на Майдані йшли масові вбивства з різних сторін. І вбивства міліціонерів, вбивства активістів. Всі були на взводі. Ми посварилися, після цього я вийшов в іншу кімнату і буквально за 5 хвилин до мене підійшов Петро Порошенко, каже: «Вадик вибач, Вадик пробач, я погарячкував, ти мене пробач», - сказав Новинський.

За його словами, він сказав, що теж погарячкував.

«І ми з ним потиснули руки, обнялися. Просто це вже ніхто не знімав на відео», - стверджує Новинський.

Він запевняє, що у них з Порошенком завжди були нормальні відносини. «Я до посади президента ставлюся з повагою. На ньому велика відповідальність за долю всієї країни. Йому не позаздриш, скажу відразу. Ситуація важка в країні. Коли була інавгурація, у мене запитали, що ви можете побажати? Я бажаю йому тільки успіху, тому що якщо він буде успішний - буде успішна Україна. Можу, як президента, його критикувати з різних питань. Багато що робиться в країні не так, як хотілося б. Дуже багато обіцянок і нічого не зробили», - зазначив Новинський.

Нагадаємо, 3 листопада генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від Опоблоку Вадима Новинського. Луценко показав лише одну сторінку з подання і там ідеться про перевищення влади та скоєння злочинів спільно з Віктором Януковичем та правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополит. – Ред.) Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Луценко зазначив, що згода Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського дозволить передати до суду першу справу проти колишнього президента Віктора Януковича.

Сам Новинський заявив про намір залишити Україну до понеділка, потім пообіцяв повернутись у вівторок, 8 листопада, і повернувся.

Читайте також статтю «Главкома» «Скандал у Генпрокуратурі: слідчий, що вручав повістку Новинському, втік за кордон»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: