Новинський вважає, що хресні ходи наблизять мир в Україні

Новинський вважає, що хресні ходи наблизять мир в Україні
Вадим Новинський взяв участь у хресному ході УПЦ МП

Новинський каже, що сьогодні за мир в Україні молилися близько 100 тисяч людей

У четвер, 27 липня, у Києві пройшов масштабний хресний хід Української православної церкви Московського патріархату на честь Хрещення Русі, участь у ньому взяли десятки тисяч людей, повідомляє видання «Страна».

Після молебню на Володимирській гірці віруючі і священнослужителі вирушили під Києво-Печерську лавру.

«Ось ці хресні ходи, які були протягом кількох років в Україні, показують, наскільки багато людей віддають свої молитви до Господа Бога. І сьогодні на Володимирській гірці ми молилися за мир, за те, щоб швидше в Україні настав мир, за благодать Божу. Віра людей сильніше всього. І віра переможе», - заявив один з учасників ходу, нардеп від Опозиційного блоку Вадим Новинський.

По завершенні хресного ходу, який очолив предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, в Лаврі розпочалося Всенічне бдіння.

«Думаю, сьогодні у хресному ході взяли участь близько 100 тисяч чоловік. Коли така величезна кількість людей моляться про мир в нашій країні, мир буде, я в цьому впевнений», - сказав Новинський.

Нагадаємо, що завтра, 28 липня, в Лаврі також відбудеться ранкове святкове богослужіння, присвячене святкуванню Хрещення Русі і в пам'ять князя Володимира.

Читайте також матеріал «Главкома» Конвертація Бога. Чому українські політики так люблять ходити до церкви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: